Nieuws
01-06-2013

Ook nieuwsgierig naar de Frangiflutti?

Ook nieuwsgierig naar de Frangiflutti?



Wij in ieder geval wel! Het was hartstikke leuk om hem te breien. Het patroon kregen we van een klant en we hebben het nog wat aangepast.  De mooie kleuren van het NORO garen “Tayo” uit een mengsel van katoen, zijde en wol geven de driehoekige halsdoek een zeer bijzonder effect.
Je hebt maar één bol nodig van het hand geverfde garen van NORO voor de golfbrekersjaal zoals hij ook wel genoemd wordt. Je breit op naalden nr. 3 of 3,5. Het kleurverloop in het garen zorgt ervoor dat je tijdens het breien nieuwsgierig bent naar de volgende kleur. Op deze manier brei je iets langer door dan de bedoeling was. Je sjaal is klaar voordat je het in de gaten hebt.



De pasteltinten sluiten optimaal aan bij het huidige modebeeld en zullen beslist goed te combineren zijn bij je garderobe. Bij aankoop van een bol garen krijg je het patroon er gratis bij. Een mooi werkstukje voor op vakantie, op je balkon, je terras of aan de rand van het zwembad. De sjaal kun je uiteraard ook uit een ander garen breien, maar de garens die een kleurverloop hebben geven het leukste resultaat. We adviseren je graag bij je keuze en helpen je op weg met het patroon.

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website