Nieuws
22-03-2017

Haakathon, haak je met ons mee voor het goede doel?Op zaterdag 1 april gaan we bij Wollstreet Sittard tussen 13:00 en 15:30 uur weer haken voor het goede doel. Deze keer wordt het Catootje uit de welbekende strip Jan, Jans en de kinderen. Doe je mee?Jan Kruis - die ons onlangs ontvallen is - is de geestelijke vader van Jan, Jans en de kinderen. Hij was ambassadeur van de Leprastichting. Hij tekende twee avonturen waarin de bekende stripfamilie in aanraking komt met leprapatiënten, om aandacht te vragen voor deze verminkende vergeten ziekte.

Vorig jaar en het jaar daarvoor hebben we allemaal de rode kater en de teckel gehaakt, nu is Catootje aan de beurt! Het patroon van Catootje is net als dat van de kater en de teckel ontworpen door ‘Dendennis’.

Het materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld door een van onze leveranciers. Wollstreet zorgt voor een haakjuf en koffie of thee met iets lekkers erbij. (Enige basiskennis haken is gewenst).
Deelname € 15,-. Wollstreet zal dit hele bedrag in de vorm van een donatie aan de leprastichting overmaken.

Ben je alleen geïnteresseerd in het patroon? Dat kost € 5,- en kun je bij Wollstreet kopen. Ook dit bedrag gaat in de vorm van een donatie naar de leprastichting.

S.v.p. aanmelden voor deelname, met vermelding van je naam en telefoonnummer. Dan weten we of er genoeg materiaal aanwezig is. info@wollstreet.nl

Ben je niet in de gelegenheid om op 1 april met ons mee te haken, de materiaalpakketjes incl. patroon zijn bij ons te koop voor € 15,-. De teckel en de kater kosten € 10,-.

Voor meer info: kijk ook op de website van de Leprastichting: www.leprastichting.nl
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website