Nieuws
23-02-2017

Workshop planned pooling haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!Pooling is het engelse woord voor ‘samenklonteren’ en dat is precies wat er met ‘planned pooling’ gebeurd. Het samenklonteren van groepjes kleuren waardoor een patroon ontstaat. Een veel voorkomend patroon is die van de zogenaamde ‘argyle’, een ruitvormig patroon, maar er kunnen ook andere patronen ontstaan.

Er is niet 1 recept waarmee het altijd werkt. Dit komt omdat het effect van heel veel factoren afhankelijk is, zoals soort garen, snelheid van het kleurverloop, aantal kleuren, nummer haaknaald, je draadspanning. De leukste effecten krijg je met garen met een kort verloop.

Wij hebben telbare keren geprobeerd hoe het werkt en delen onze kennis graag met jou in deze workshop. Dit doen we mede aan de hand van een computerprogramma op internet, een zogenaamde calculator. Neem je laptop of IPad mee als je daarover beschikt. We maken in deze workshop geen werkstuk, maar met aankoop van een extra bol katoen heb je al een placematje.Beheers jij de basisbeginselen van het haken en ben je er aan toe om een wat grotere uitdaging aan te gaan op haakgebied? Dan is deze workshop wellicht zeer geschikt voor jou!

Wanneer
Op zaterdagmiddag 18 maart 2017 van 13:00 tot 15:30 uur

Kosten
€ 25,- voor een les van 2,5 uur. Incl. oefengaren en een basishandleidingMateriaal
Er is oefenmateriaal aanwezig.
Neem je eigen haaknaaldennr. 2,5 of 3 enz. mee, of koop deze bij Wollstreet.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.
Ben je linkshandig, laat ons dit even weten.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons ook je naam en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en planned pooling haken’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.

Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website