Nieuws
05-08-2017

Workshop omslagdoek Meadow haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKTDeze workshop is voor zowel beginners als gevorderden, je moet echter wel alle basissteken beheersen!

Bloemenmotieven zijn helemaal hip
De bloementrend van afgelopen zomer zet nog even door. Ook voor het komende winterseizoen zijn de bloemenmotieven helemaal hip. Daarom kozen wij deze sjaal van Schoppelwolle voor onze haakworkshop op 30 september 2017. De gekozen kleuren en wol zijn een voorstel, uiteraard zijn er veel andere mogelijkheden. Zijn het niet jouw kleuren, dan helpen we je graag bij jouw eigen keuze.

Wellicht is deze workshop iets voor jou?
We leren hoe je de verschillende patroontekens leest, eventueel frissen we je geheugen nog even op wat de haaksteken betreft. We leren je de losse elementen van de sjaal en hoe je deze met elkaar verbindt tijdens het haken. Het is nog een heel gepuzzel, maar dat is juist de uitdaging!
Hoe hecht je een nieuwe kleur aan en hoe hecht je de draadjes af, tijdens het haken. Dit bespaart je naderhand een hoop werk.
Het werkstuk maak je thuis verder af. Je kunt eventueel tijdens het tweewekelijks haakcafé terecht voor hulp bij het afmaken van de sjaal.Wanneer
Op zaterdag 30 september 2017 van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT
Of op zaterdag 20 januari 2018 van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon. Er is oefengaren aanwezig, het garen voor de sjaal kies en koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreet-collectie.Materiaal
In ons voorbeeld gebruikten wij 3 bollen van Crazy Zauberball.
Laat je bij je garen- en kleurkeuze door ons adviseren. Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.
De haaknaald nr. 2,5 - 3  neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je thuis verder af. Je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons. Laat ons je naam, je e-mailadres en telefoonnummer weten en voor welke workshop je graag wilt inschrijven.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Meadow-sjaal haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is een vervangende cadeaubon alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Wij hanteren per workshop een reservelijst. Dus in geval van tijdige afmelding kunnen we meestal anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les van een reeks, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet. Maar ook dan geldt bovenstaand.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website