Nieuws

Workshop Ge-StiptThema Kerst

Velen gingen je al voor en volgden bij Wollstreet een van de 20 workshop Ge-Stipt bij Brechtje Bubeck van Ge-Stipt (www.ge-stipt.nl). Ook voor kerst hebben we weer een datum geprikt.
Porselein stippen is een mooie en eenvoudige techniek, je wordt er echt vrolijk van en raakt eraan verslaafd!Wat ga je maken
Tijdens de workshop maak je zelf een klein kunstwerkje op porselein. Je kunt het direct mee naar huis nemen. Hoe leuk is het om deze workshop cadeau te geven en gezellig samen naar Wollstreet te komen voor deze workshop?

Wat leert Brechtje je
In de workshop leer je alle tips en trucjes om met de stiptechniek te werken. Hoe meng je de verf, hoe gebruik je verschillende ‘gereedschappen’, sjablonen, hoe werken kleuren ten opzichte van en met elkaar. Dit alles pas je toe op een klein schoteltje, ben je vlug dan maak je nog een tweede werkstukje, maar let wel, ieder stipje moet droog zijn voordat er weer een andere stip overheen kan.

Wanneer
Op zaterdagmorgen 30 november 2019 van 10:00 uur tot 12:30 uur ;
of het ’s middags van 13:00 uur tot 15:30 uur.
De les duurt 2,5 uur.

Kosten
€ 45,- incl. verf, porselein, gereedschap en mallen.

Materiaal
In de les gebruik je materiaal van Brechtje. Je kunt de spulletjes ook ter plekke bij Brechtje kopen om thuis verder te gaan met het geleerde. Bij voorkeur met pin betalen.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 10.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Ge-Stipt’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan innemen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website