Nieuws

Workshop Double Face breien in een zomerse variantAl enkele jaren is de workshop Double Face breien een onderdeel van ons aanbod in workshops. Op veler verzoek hebben we een zomerse variant in deze techniek gemaakt en bieden de techniek opnieuw in een workshop aan. In grote lijnen komt het erop neer dat je met twee kleuren breit. Het motief dat je aan de ‘voorkant’ breit in kleur 1 brei je tegelijkertijd met kleur 2 voor de ‘achterkant’. Je kunt je voorstellen dat je oneindig kunt variëren met motieven en kleuren. Onze kennis en ervaringen over het dubbel breien delen we graag in de workshop. We leren je de techniek aan de hand van verschillende proeflapjes. Hoe zet je de steken op, hoe heb je de twee verschillende draden vast, hoe maak je mooie kantsteken en uiteraard hoe brei je de motieven met twee kleuren. Deze workshop is voor geoefende breisters.Wanneer
Op zaterdag 28 maart van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur.  DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!
Op zaterdag 11 april (paaszaterdag) van 10:00 tot 12:30 uur .

Kosten
€ 25,- incl. de lesstof/patroon en oefenmateriaal. Het garen voor je eigen werkstuk kies je geheel naar eigen smaak.

Materiaal
Ons zomers voorbeeld toont een sjaal uit katoenen verloopgarens in combinatie met een uni draad Ook de winterse variant behoort tot de mogelijkheden.
We adviseren je graag bij je keuze.
De breinaalden voor de workshop (naald 2,5 of 3) neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. De sjaal brei je thuis met behulp van de geleerde technieken. Je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons breicafé. Het maximale aantal cursisten is 8. Deze workshop heeft erg veel belangstelling en er zijn al verschillende aanmeldingen, dus wees er snel bij.Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons je naam en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de 1ste les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Double face breien en de datum’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website