Nieuws

Update vervallen workshopsJammer genoeg zijn de workshops van begin maart vanwege Covid 19 niet doorgegaan.

Welke workshops
Het betreft hier de workshops Double face breien van 28 maart en 11 april 2020, de workshop Fair Isle met knipbies, les 2 op 21 maart en de workshop sokken breien op 13, 27 maart en 10 april 2020. Alle workshops waren volgeboekt en de deelnemers hebben gedeeltelijk of helemaal betaald.

Geen nieuwe data
Wij vinden de omstandigheden van het virus momenteel nog geen reden om nieuwe data te prikken. Uiteraard hebben we nagedacht over de helft van het aantal cursisten per keer, een workshop in de buitenlucht en tal van varianten passeerden de revue.
Ook liggen er diverse nieuwe plannen voor nieuwe workshops breien, haken en stippen, maar het voelt niet goed om deze te publiceren als er nog workshops ingehaald moeten worden.

Voorrang
Als alle bewegingen en reizen in de vakantieperiodes geen besmettelijke resultaten hebben opgeleverd betr. het virus zullen wij zo vlug mogelijk nieuwe data communiceren. Uiteraard hebben diegenen die ingeschreven hebben voorrang, de aanbetaling blijft staan en je hebt recht op teruggave van de (aan)betaling als de nieuwe data niet schikken.
Mocht je nu je (aan)betaling terug willen laat ons dat via een mailtje weten, daar hebben we alle begrip voor.
Stuur een mailtje naar info@wollstreet.nl en laat ons je naam, welke workshop, het bedrag en op welk rekeningnummer het we terug kunnen storten weten.

We wensen je een fijne vakantie en hopelijk tot snel in een van de workshops.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website