Nieuws

Workshop kleine amigurumi-muisjes hakenDeze workshop is voor haaksters die alle basissteken beheersen, maar graag onder begeleiding eens aan een amigurumi willen beginnen.

Gehaakt muisje
Hoe schattig zijn deze muisjes, ter versiering van de kinder- of babykamer. Of misschien om als kraamcadeautje te maken? De muisjes zijn 8 - 10 cm, afhankelijk van het gekozen garen of je haakstijl.De workshop bij Wollstreet
Aan de hand van uitgebreide patronen begeleiden we je in een les door het patroon van de gehaakte muisjes. Je beheerst uiteraard wel de basissteken zoals Lossen, vasten en stokjes, eventueel frissen we je geheugen nog even op wat de haaksteken betreft.
Alle speciale steekjes, de haren, het borduren, het in elkaar zetten, het vullen leren we je.
Het moet dan geen probleem zijn om thuis nog meerdere muisjes te haken.
Tijdens het tweewekelijks haakcafé kun je altijd nog eens om hulp komen vragen.

Wanneer
Op zaterdag 14 maart 2020 van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur.

Kosten
€ 25,- voor een les. Er is oefengaren aanwezig (Catania). Mocht je de muisjes uit een andere draad willen haken, dit kies en koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreet-collectie.
Het vulmateriaal voor een popje en enkele draadjes borduurgaren krijg je van ons. Voor de andere popjes kun je vulling en borduurgaren bij Wollstreet kopen.

Materiaal
De haaknaald nr. 2,5 -3,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. De werkstukken maak je thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl, laat ons ook je naam en telefoonnummer weten. Wij reserveren dan een plekje voor je. De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de 1ste les betaal je het restant.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop muisjes haken en de datum’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is terugbetaling in de vorm van een cadeaubon alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van tijdige afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website